25 Mart 2015 Çarşamba


 Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak değiştirilen Aksaray İktisadi ve Ticari İlimler Yüksek Okulu'ndan mezun.

Siyasetçilerin Mezun Olduğu Okullar Eski Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, İstanbul  Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu.
Kemal_Kilicdaroglu.png (348×451) Kemal Kılıçdaroğlu Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi yani yeni adıyla Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun.
220620131750197946511.jpg (720×407)  Devlet Bahçeli, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi yani yeni adıyla Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun.

mstafa-1d-Custom.jpg (1600×1007) Egemen Bağış The Baruch College of The City University of New York İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları bölümünde lisans, Kamu Yönetimi üzerine de yüksek lisans mezunu.

 Can Dündar: İngiltere’de London School of Journalism’i bitirdi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde Siyaset Bilimi dalında yüksek lisans ve aynı bölümde doktora yaptı.

Nil Karaibrahimgil: Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü

 Feridun Düzağaç: Çukurova Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İşletme bölümü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arkadaşlar sizler bu mücadeleye yorumlarınızla destek olabilirsiniz.